Ledige stillinger

Rahma er en hjelpeorganisasjon som arbeider for fattige og lidende i flere land, deriblant Pakistan, Bangladesh, Palestina og Somalia. Organisasjonen baserer seg på frivillig arbeid slik at innsamlede midler kan gå til de som trenger hjelpen mest. I år har vi et budsjett på ~16 millioner kroner og kommer til å hjelpe flere titalls tusen fattige gjennom ulike prosjekter.

Ønsker du å engasjere deg for verdens fattige? Vil du arbeide med andre som brenner for samme sak? Du vil lære om organisasjonsarbeid og det tema du bistår i, bidra til å utvikle organisasjonen videre og utvide ditt nettverk gjennom å møte nye mennesker. Rahma har medarbeidere med svært forskjellige bakgrunner, noen er studenter, andre er i arbeid som leger, ingeniører, forskere, konsulenter, taxisjåfører, postmedarbeidere – bare for å nevne noen.
Dersom du har stå-på-vilje, er blid og positiv med et godt humør og ønsker å engasjere deg for fattige, send oss din søknad og CV til post@rahma.no Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen for stillinger nevnt nedenfor. Skriv gjerne hvor mange timer/uke du ønsker å bidra med.
Dersom du har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med undertegnede.


NB! Arbeidet er ulønnet, vi søker kun frivillige. Alt arbeid kan enkelt kombineres med fulltidsjobb/studie.


Sekretær/kontormedarbeider

Arbeidsoppgaver:
Registrering av skjemaer, innbetalinger, kvitteringer etc. Diverse kontoradministrative oppgaver

Ønskede kvalifikasjoner:
Du er nøyaktig og ansvarsfull, har grunnleggende Office- kompetanse (Word, Excel etc) og gode kunnskaper i norsk. Det er en fordel å kunne engelsk, men ikke påkrevd.


Markedsføring

Arbeidsoppgaver:
Være med på å utvikle markedsføringskampanjer inkludert materiale (plakater, brosjyrer, pamfletter, epost, webside etc). Du kan velge om du vil ha ansvar for design, tekst eller andre oppgaver innenfor markedsføring. For mer info send gjerne en epost tilpost@rahma.no Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Ønskede kvalifikasjoner:

Avhengig av hvilke oppgaver du ønsker innenfor markedsføring. Relevant erfaring innen design, tekstskriving eller annen arbeid innen markedsføring er ønskelig. Gode kunnskaper i norsk og engelsk er en fordel.


Managere/gruppeledere

Arbeidsoppgaver:
Du vil være leder for en av organisasjonens viktigste oppgaver og ha ansvar for medarbeidere som jobber innenfor samme tema. Du vil være en nøkkelperson i arbeidet med å videreutvikle organisasjonen.

Ønskede kvalifikasjoner:
Du er en motiverende person med gode lederegenskaper og evne til å skape begeistring. Du har gode kommunikasjonsevner, høyere utdanning og behersker norsk og engelsk.