Rahma organiserer også i år qurbani / udhiya til fattige mennesker rundt omkring i verden. Her finnes det priser samt informasjon for de ulike land.

 

Pakistan

I Pakistan har som kjent vært blitt rammet av flomkatastrofen og flere hundre tusen familier mistet sine hjem. Mange av dem har fortsatt ikke tak over hodet. Hjelp oss å hjelpe de glemte sjeler.

 

Kashmir
Det omstridte området lider mye nød. Sterke nasjoner gjør krav på Kashmir og konflikten går hardt utover den trengende befolkningen.
Et “godt stykke lam” vil være kjærkomment for mange. Det er et tegn på at deres brødre og søstre ikke har glemt dem.

 

Somalia
Folket i Somalia har lidd under en brutal og ødeleggende borgerkrig i over 20 år. Landet har falt fra hverandre og tilbake sitter et folket, mange i ekstrem fattigdom. Livsnødvendige behov dekkes ikke og det er mange fortumlede, sultne, små kropper og uthulte, sorgfulle øyne. Vil du ikke strekke ut en hånd?

 

Burma
Den muslimske minoriteten i Burma forfølges, dehumaniseres og nektes grunnleggende menneskerettigheter.
Den umenneskelige behandlingen av Rohingya-muslimene fikk hele verdens oppmerksomhet, men selv om nyhetsbildet nå har stilnet, er nøden like stor.
Et forfulgt menneskes dype skrik: det skjærer i hjertet.

 

Syria
I mer enn to år, har det blitt oppslukt i en eskalerende borgerkrig som stadig truer med å smitte over i en større regional krise.
Antallet personer som berøres er kontinuerlig stigende med 6,8 millioner mennesker som trenger humanitær hjelp.
4,25 millioner mennesker har blitt fordrevet innen Syria og ytterligere 1,8 millioner inkludert 1 million barn har søkt tilflukt i nabolandene.
Vær med å gi gleden til disse barna!

 

Gaza
Flere hundre tusen av palestinere har flyktet fra hjemmene sine på jakt etter en trygg havn. Over 600 000 internt fordrevne er i behov av akutt matvarehjelp.

Rahma planlegger Qurbani prosjekt i Gaza og trenger deres støtte til å hjelpe de trengende.